Зустріч з професіоналом-практиком

В межах підписаного договору про співпрацю між нашим університетом та Головним управлінням Державної податкової служби у Кіровоградській області відбувся черговий корисний та цікавий захід.

Здобувачі вищої освіти, аспіранти та викладачі економічного факультету мали нагоду познайомитися з чарівною та успішною жінкою - в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлією Мороз.

Юлія Мороз цікаво і в доступній формі розповіла про сучасний стан наповнення місцевого та держаного бюджетів, перспективи й очікувані зміни в податковому законодавстві, вивчення досвіду європейських країн щодо адміністрування податків.

Метою зустрічі було спілкування із здобувачами вищої освіти, формування податкової культури у майбутніх економістів і підприємців, підтримання співробітництва з ЦНТУ щодо проходження практики студентами та майбутнього працевлаштування випускників.

Зустріч з професіоналом-практиком високого рівня відбувалась не у формі лекції, а у вигляді дискусії з численними питаннями від студентів, викладачів та аспірантів.

Щиро вдячні спікеру, адміністрації університету і факультету за черговий цікавий захід, що є необхідним для забезпечення високої якості надання освітніх послуг ЦНТУ.

© 2024 KNTU