Розширюємо співпрацю університету з ДПС у Кіровоградській області.

Розширюємо співпрацю університету з ДПС у Кіровоградській області.

 

Так, наразі відбулося чергове засідання консультативно-дорадчого органу - Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області, на яке для виступу запрошено доктора історичних наук, професора Кафедра Історії, Археології, Інформаційної та Архівної Справи #ЕФ #ЦНТУ Світлану Орлик. Доповідь пані Світлани було присвячено історичному аспекту еволюції оподаткування нерухомого майна в Україні.

 

На засіданні Громадської ради також були висвітлені питання щодо особливостей заповнення звіту «Про використання коштів неприбуткових установ і організацій» та декларації з податку на прибуток підприємств.

На порядку денному також став розгляд питання продовження строку повноважень Громадської ради на період воєнного стану на території України.

Податківці наголосили на важливості проведення своєї консультативної діяльності – семінари з новацій та актуальних питань податкового законодавства на постійній основі проводитимуться фахівцями Головного управління ДПС у Кіровоградській області на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. 

© 2024 KNTU