Як зі Штучного Інтелекту приготувати смачне блюдо для бізнесу?

Шановні колеги, запрошуємо на відкриту оглядову лекцію на тему: «Як зі Штучного Інтелекту приготувати смачне блюдо для бізнесу?» що відбудеться у вівторок 1.10 о 10.00 у залі вченої ради.

 

Лектор – Ігор Філіпенко,
директор департаменту розширеної аналітики компанії
RBC Group.

Під час лекції буде розкрито з яких інгредієнтів складається поняття «Штучний інтелект» та надано деякі рецепти його приготування для використання компаніями із різних галузей бізнесу.

 

План лекції:

  1. Чи існує Штучний Інтелект та чим він відрізняється від машинного навчання.
  2. Чим машинне навчання відрізняється від класичного програмування?
  3. Огляд задач бізнесу в яких використовується машинне навчання з вчителем, машинне навчання без вчителя, машинне навчання з підкріпленням.
  4. Концепція нейронних мереж.
  5. Важливість підготовки даних для використання методів Штучного Інтелекту.
  6. Великі мовні моделі (ChatGPT, BARD, LLAMA та інші) – черговий хайп чи реальний інструмент для бізнесу?
  7. Рецепти приготування ШІ для покращення клієнтської ефективності:

7.1.  Сегментація клієнтів та виявлення поведінкових шаблонів.
7.2.  Прогнозування відтоку клієнтів.
7.3.  Використання ChatGPT та методів машинного навчання для розробки стратегії утримання клієнтів.
7.4.  «Прокляття крос-продажів» та його подолання з допомогою методів машинного навчання.
7.5.  Генерація персональних пропозицій клієнтам за допомогою розкладу невід'ємних матриць (non-negative matrix factorization) та нейронних мереж з архітектурою LSTM.
7.6.  Прогнозування кількості звернень клієнтів та розрахунок необхідної кількості персоналу для їх обслуговування.

© 2024 KNTU