Презентація вібіркових дисциплін

На Економічному факультеті ЦНТУ традиційно на початку навчального року відбувається презентація вібіркових дисциплін з метою знайомства із викладачами, створення дружньої атмосфери, можливості отримати відповіді на питання, які з’явилися під час перегляду силабусів вибіркових дисциплін. Організація вивчення вибіркових дисциплін в нашому університеті регламентується відповідним Положенням.

На початку заходу декан ЕФ Наталія ШАЛІМОВА ознайомила здобувачів з можливостями та процедурою вільного вибору дисциплін та формування індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти. Обрання вибіркових навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти із університетських Каталогів (які постійно оновлюються та розширюються) проводиться на засадах прозорості та студентоцентризму.

Цьогоріч було представлено такі вибіркові навчальні дисципліни: «Управління інформаційною безпекою в ІТ-сфері», «Облікова політика», «Бренд менеджмент в ІТ-сфері», «Методи економічних та статистичних досліджень», «Оцінка діяльності підприємства та його підрозділів», «Системний аналіз», «Основи психології комерційної діяльності», «Інвестиційний маркетинг», «Управління зовнішньоекономічною діяльністю», «Митне регулювання та оподаткування зовнішньоекономічної діяльності», «Соціальне страхування», «Ефективні професійні комунікації», «Ціноутворення», «Фінансовий інжиніринг» та ін.

З повним переліком вибіркових дисциплін можна ознайомитися у «Каталозі» на сайті університету, а також звернутися з питань організації процесу вибору до кураторів груп, кафедр та деканату.

Як завжди, адміністрація та НПП Економічного факультету ЦНТУ докладають максимум зусиль для забезпечення якості надання нами освітніх послуг.

© 2024 KNTU