Тренінг керівника центру продажів

audit news

«Skills 2023 року за рейтингом Forbes» керівника центру продажів Південно-східного регіону АТ Райффайзен Банк в Кіровоградській області пані Тетяни Міщенко.

На економічному факультеті продовжується практика регулярного долучення стейкхолдерів до освітнього процесу в рамках проведення практичних тренінгів як елементу освітніх компонентів.


Т16.02.2022 року відбувся тренінг керівника центру продажів Південно-східного регіону АТ Райффайзен Банк в Кіровоградській області пані Тетяни МІЩЕНКО.


Назва тренінгу: «Skills 2023 року за рейтингом Forbes».


Пані Тетяна поговорила зі здобувачами про важливість розвитку соціальних навичок, причому не лише тих, які визначають розвиток конкретної особистості, а її співіснування в з іншими людьми, зокрема про емпатію, турботу, довіру. Застарілий міф пов’язує м’які навички, такі як співчуття, довіра, емпатія, зв’язок і доброзичливість, зі слабкістю та невмінням, трактуючи їх як нерелевантні та менш цінні, ніж жорсткі технічні навички. Але сучасний світ показує, що ці якості стають важливими і при функціонуванні конкретної компанії, підприємства, адже щонайменше зменшують стрес і збільшують віддачу.


Пані Тетяна розповіла студентам, що дослідження за участю 889 співробітників показало, що ті, хто має чуйних лідерів, порівняно з тими, хто має менш чуйних лідерів, частіше: Інноваційні - 61% працівників порівняно з 13%; Залучені -76%, порівняно з 32%; Збалансовані - 86% підтвердили, що вони змогли збалансувати роботу та особисте життя, порівняно з 60%.


Корисними були також пропозиції роботи для здобувачів, які дозволяють поєднувати навчання та професійний розвиток.

© 2024 KNTU