Тренінг Erasmus

audit news

27 лютого 2023 року для здобувачів та викладачів економічного факультету відбувся інформативний тренінг Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine.

Спікером виступила Ірина Новак, консультант Інформаційного центру Еразмус+ Молодь і Європейський корпус солідарності в Україні, координатор волонтерських проєктів ГО «Центр євроініціатив».

Було презентовано можливості програм Еразмус+ Молодь і Європейський корпус солідарності, процеси подачі проєктів і отримання фінансування, пошуку міжнародних партнерів, переваги співпраці з європейськими волонтерами, успішні приклади волонтерських проєктів у громадах, міжнародних проєктів в рамках молодіжних програм ЄС.

На зустрічі було обговорено спільні потреби та проблеми, з яким стикаються університети в роботі з Еразмус+ та Європейський корпус солідарності, можливості та ресурси Інформаційного центру Info Centre for Erasmus+ Youth and European Solidarity Corps in Ukraine, що можуть бути корисними для організацій, спільні канали комунікації, мережеві заходи та напрями співпраці.

© 2024 KNTU