Всесвітній тиждень грошей

audit news

Шановні викладачі, здобувачі та інші учасники освітнього процесу!

З 20 березня до 2 квітня 2023 року в Україні відзначається Всесвітній тиждень грошей, в якому щороку беруть участь заклади вищої освіти із майже 100 країн світу.

Офіційним координатором Global Money Week в Україні виступає Національний банк України, який на своїх інформаційних ресурсах пропонує низку заходів з фінансової грамотності. Дізнатися більше про заходи до Всесвітнього тижня грошей, можна на лендингу НБУ України:https://events.bank.gov.ua/gmw2023.Повну інформацію також розміщено на вебсайті Центру фінансових знань «Талан»: https://talan.bank.gov.ua/ та на його сторінках у соціальних мережах.

З метою розширення спектру знань, необхідних для прийняття зважених фінансових рішень, кафедра фінансів, банківської справи та страхування ЦНТУ виступила організатором власних заходів, присвячених всесвітній кампанії з підвищення фінансової обізнаності молодих людей.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих долучитись до опанування знань, метою яких є досягнення фінансової безпеки, стійкості і процвітання!

Слідкуйте за анонсами заходів у відповідних групах ЦНТУ, на сайті кафедри фінансів, банківської справи та страхування, на сторінках у соціальних мережах: Фейсбук та Iнстаграм.

Правила участі в он-лайн заходах

  1. Вхід на заходи відбуватиметься за постійною адресою:

    Кафедра фінансів, банківської справи та страхування ЦНТУ запрошує Вас на заплановану конференцію Zoom.

    https://us05web.zoom.us/j/9906710843?pwd=cHd2ZXRibjJQcHNrbnRlY1Z0V0JkUT09

    Meeting ID: 990 671 0843

    Passcode: 0912

  2. Вхід здійснюватиметься через кімнату очікування.
  3. При вході обов’язково вказувати прізвище та ім’я.
  4. Здобувачі додатково вказують шифр групи.
  5. Неідентифіковані учасники не будуть допущені до заходу.
© 2024 KNTU