Вітаємо

,

Науково-педагогічний персонал та спільнота здобувачів економічного факультету ЦНТУ широ вітає проректора з наукової роботи, доктора економічних наук, професора, академіка Академії економічних наук України Олександра Левченка із отриманням почесного звання «Заслужений працівник освіти України».

Вручення нагороди відбулося 1 жовтня 2022 року особисто Президентом України Володимиром Зеленським в офіційній церемоніальній резиденції Президента України - Маріїнському Палаці.

ТПрисвоєння почесного звання відбулося згідно Указу Президента України №676/2022 від 30 вересня 2022 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти» https://www.president.gov.ua/documents/6762022-44241 за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

Бажаємо, шановному пану Олександру, наснаги, натхнення, міцного здоров’я, нових звершень і досягнень у професійній освітянській та науковій діяльності!

© 2024 KNTU