Тренінг 2023

audit news

Сучасні правила взаємодії бізнесу та держави відповідно до Закону України «Про адміністративну процедуру» Володимира Люльки, начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях.

Забезпечення практичної підготовки здобувачів вищої освіти є запорукою якості освітнього процесу та відповідності рівня підготовки молодих фахівців актуальним вимогам ринку праці.

Тренінг проведений тандемом тренерів THEA Ukraine X доктором філософії, доцентом Аллою Красулєю та доктором економічних наук, професором, деканом економічного факультету ЦНТУ Наталією Шалімовою. (Таких тренер-тандемів в Україні шість).

Саме тому на економічному факультеті запроваджено серію "Практичних тренінгів", під час яких запрошуються керівники і провідні фахівці підприємств, установ та організацій. Завдяки тісній співпраці зі стейкхолдерами наші здобувачі мають можливість ознайомитися зі специфікою практичної діяльності у різних сферах.

Учасниками тренінгу стали 23 викладачі і представники адміністрації ЦНТУ, серед яких: проректори Олександр Левченко та Андрій Кириченко, начальник навчального відділу, завідувач відділу докторантури та аспірантури, завдувачі кафедр, заступники декана економічного факультету.


У весняному семестрі 2022-2023 навчального року першим запрошеним спікером став Володимир ЛЮЛЬКА, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях.


9 лютого 2023 року він презентував сучасні правила взаємодії бізнесу та держави відповідно до Закону України "Про адміністративну процедуру". Питання взаємодії з органами державної влади є надзвичайно актуальним, оскільки з такою необхідністю стикаються як представники бізнесу, так і громадяни. Отже, варто знати свої права і обов'язки, вміти діяти законно та раціонально. Особливий акцент було зроблено на етиці в поведінці державних службовців.

© 2024 KNTU