Міжнародна науково-практична конференція

,

24 червня 2020 року представники економічного факультету прийняли участь в засіданні №2 постійно діючої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання вдосконалення судово-експертної та правоохоронної діяльності», яке відбулось на базі Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналітичного центру МВС України в змішаному (оффлайн/онлайн) форматі.

Під час пленарного засідання із вітальним словом виступили 14 представників співорганізаторів Конференції, та було оприлюднено 10 доповідей учасників. Від ЦНТУ з вітальним словом виступила декан економічного факультету Наталія Шалімова, яка презентувала результати співробітництва між факультетом та Кіровоградським НДЕКЦ і напрями їх поглиблення в майбутньому, зокрема під час підготовки здобувачів за освітніми програмами спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 281«Публічне управління та адміністрування».

Також на пленарному засіданні доповідь, присвячену проблемам оцінки систем обліку та внутрішнього контролю операцій з немонетарними оборотними активами презентувала доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування Ольга Пугаченко.

Загалом участь у заході взяли більш ніж 130 представників 46 установ, підприємств та організацій з України, Молдови, Польщі, Литви, Узбекистану, Чехії та Казахстану (з них 15 докторів та 48 кандидатів наук), які подали до оргкомітету 116 тез наукових доповідей. Від економічного факультету ЦНТУ участь взяли 10 науково-педагогічних працівників.

Науковою Президією конференції було визначено 16 напрямів, які на сьогодні потребуються наукового аналізу та супроводження.

© 2024 KNTU