Засідання Вченої ради

29 серпня 2023 року відбулось перше у 2023-2024 н.р. засідання Вченої ради економічного факультету на якому були присутні 18 із 18 її членів. Порядок денний усіх засідань формується на основі Плану засідань Вченої ради ЦНТУ, Плану засідань Вченої ради економічного факультету і поточних питань з урахуванням Стратегії розвитку факультету.

Основним питанням було кадрове – рекомендації до обрання за конкурсом на заміщення вакантних посад на умовах контракту (на посаду доцента кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності Горпинченко О.В. та Немченко Т.А., а також асистента цієї ж кафедри Щельника О.В.). Всі кандидатури претендентів були підтримані одноголосно.

На засіданні у робочому порядку затвердили робочі навчальні програми на 2023-2024 н.р. за дисциплінами, які викладаються на економічному факультеті; обговорили і затвердили напрями та стратегію виховної роботи на 2023-2024 н.р.; підготовку до виборів представників студентського самоврядування від економічного факультету тощо.

© 2024 KNTU